Onze sponsors

Wat zouden we zijn zonder onze trouwe partners ?  Niets toch.
Reden te meer om ze hier een mooi plaatsje te geven.


Word ook sponsor !

JAGA

JAGA climate design staat voor een reeks radiatoren die voor een prettig en gezond binnenklimaat zorgen met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat.
JAGA radiatoren bevatten de meest innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen voor een gezond klimaat.

Biljart Lounge

In Sint-Truiden kan u bij Biljart Lounge terecht voor een partijtje snooker of pool. Biljart Lounge hoopt een tweede huiskamer te zijn voor iedereen die een koffie of een biertje wenst te drinken en waar oog voor gezelligheid en kwaliteit is.

Het Café (bij Dennis)

Misschien is een review van één van de klanten de beste omschrijving:
’t Café is een goed cafeetje, een echte stamcafé. Gezellig, familiale sfeer, vriendelijk personeel, … Samengevat: the place to be en al jaren een topper!

Mijn huis NV

Mijn Huis in Sint-Truiden is al meer dan 100 jaar specialist in sociale leningen.
Wij helpen al meer dan 100 jaar onze klanten om hun droom te verwezenlijken: een eigen huis!

Vanbreda – Fryns verzekeringen

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar en risicoconsultant in België. Wij adviseren bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers op het vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Wij evolueren mee met uw risicovragen, zodat u gerust kunt ondernemen en leven.

Claeys Houtconstructies

Maatwerk uit eigen atelier, geplaatst door onze ervaren medewerkers of in bouwpakket voor handige harry’s. Bij Claeys Houtconstructies ben je aan het juiste adres. Door onze eigen productie staan we garant voor kwaliteit. Wij maken van je project een uniek project! Van tuinhuis of carport tot houten bijgebouw of poolhouse.

Morren Motor

Zowel voor privé als professioneel gebruik. Voor dat vertrouwen zorgt Morren Motor al 50 jaar, van generatie op generatie! Morren Motor heeft twee locaties, u vindt ons in Sint-Truiden en in Diest. Het bedrijf is een familiebedrijf dat een betrouwbare en vriendelijke service samen met kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Boden Metalen

Boden Metalen is sinds 1984 actief in de recyclage van ferro en non-ferro metalen.
De activiteiten:
– Aan- en verkoop van ferro- en non-ferro metalen
– Depollutie van autowrakken
– Gratis plaatsen van containers

FST (Fagard)

FST (Fagard Sylvain Techniek) is opgericht door Sylvain Fagard in 1992. Gedurende zijn leven was hij continu met auto’s en moto’s bezig, om zo zijn weg en passie te vinden in de materialen van de garage. Na meer dan 25 jaar kent FST nog steeds een sterke groei dankzij zijn gekende service en kwaliteit.

Pierard ijzerwaren

PIERARD werd in 1950 opgericht en staat van meet af aan garant voor een gespecialiseerd aanbod van kwaliteitsproducten aan concurrentiële prijzen. Hun doelpubliek is de vakman, maar ook de particulier wordt verder geholpen met een specifiek probleem. Service is dan ook een van hun grootste pijlers.

Grammen Lux

Reeds meer dan 90 jaar is Grammen Lux een begrip in keukens en huishoudelektro. Onze elektroafdeling heeft een nooit eerder geziene keuze van alle gekende merken en types. Als u hier uw keuze niet vindt, dan gaat u die ergens anders ook niet vinden. Onze 3 pijlers zijn kwaliteit, een ongeziene ruime keuze en portemonneevriendelijke prijzen.

raf thijs
Sponsor-De-Keukenwizard
os
robyns
geel blauw
diest pack
containerservice_gielen_logo
logo-clcars
hemmingways
lekkerbekje
Croissy_logo
yans
Hert-Sint-Truiden
Van Havermaet
closset
231156206_eraerts_logo
99
morrenmotor-logo
Selexion